IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
Back to top
 
 
 
;
left arrow right arrow

Vloerenonderhoud Limburg
 

Natuursteen Vloer | Slijpen, Polijsten en Impregneren

 

Het renoveren van uw natuursteen vloer (natuursteen – marmer – travertin) is echt specialistenwerk. Voor de meeste klussers een lastige, zware en tijdrovende klus waarvan het resultaat altijd te wensen overlaat. Meestal moet er zelfs daarna een vakbekwaam specialist ingehuurd worden om de schade te herstellen.
Jammer van de kosten en de verspilde tijd! Al deze ellende is niet nodig.
 

Bij slijpen wordt een laag van de vloer afgeslepen met behulp van diamant-slijp schijven. Op deze wijze ontstaat er er een nieuwe vlakke vloer. Polijsten is de beste techniek om slijtage, fijne krassen en oneffenheden in de vloer weg te halen. De vloer wordt beschermd met calciumzeep, waardoor deze waterafstotend blijft. Op deze wijze ontstaat er een nieuwe vlakke vloer die minder onderhoud vergt en makkelijker te reinigen is.
 

Eventuele scheurvorming in de vloer kan gerepareerd worden met een epoxi, die ter plaatse op kleur wordt gemaakt. Ook gaatjes worden gevuld met de juiste kleur van de steen.
Om voor u een passende, vrijblijvende offerte te kunnen maken, komen wij uw vloer bezichtigen en indien gewenst een proefstuk zetten. Hieraan zijn geen kosten verbonden.
 

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.